Maksu & Toimitus Käyttöehdot Takuu & Palautus

Käyttöehdot

Yksityisille kuluttajille arvonlisävero 24% sisältyy kaikissa hinnoissa. Maksu suoritetaan korttimaksuna. Maksaa voit Visa, MasterCard,
American Express ym. luottokorttien kanssa turvallisesti heti tilauksen jälkeen. Korttitietosi lähetetään suoraan pankkiin eikä niitä voi lukea kukaan muu. Emme peri lisämaksua korttimaksuista. Käytämme Klarnan ja Paypalin maksujärjestelmiä, jotka mahdollistavat maksun useimmilla luottokorteilla. Willnäs Oy / NoShout pidättää itsellään oikeuden muuttaa hintoja, virheellisiä hintoja ja lopullista
summaa jos nämä ovat selvästi virheellisiä. Yrityksille määritelty ALV erikseen (netto + alv). ALV on 24%.

Toimitus ja Peruutus

Kaikki tilaukset jotka sapuvat ennen puoltapäivää klo 12:00 maanantaista perjantaihin käsitellään samana päivänä. Tuotteiden toimitus tapahtuu 1-14 työpäivän kuluessa. Saapuneet tilaukset lauantaina ja sunnuntaina käsitellään seuraavana maanantaina /arkipäivänä. Toimitukset tapahtuu Postitse, DPDllä tai DHLllä. Peruutus kun tilaus on lähetetty ei ole mahdollista. Kun tilaus on lähetetty asiakkaalle on hän velvollinen vastaanottamaan tilauksen. Asiakkaalle erityisesti hankittua tai valmistettua tuotetta ei voi peruuttaa tai palauttaa. Peruutus ei ole voimassa, ennen kuin asiakas on vahvistanut peruutuksen Willnäs Oy:lle / NoShout:lle sähköpostitse. Kaikki tavarat ovat Willnäs Oy:n / NoShout:n omaisuutta kunnes täysi maksu on vastaanotettu.

Vastuu virheistä

Willnäs Oy:n / NoShout:n vastuu virheistä toimituksissa on rajoitettu nykyisiin olosuhteisiin, Willnäs Oy / NoShout ei vastaa esimerkiksi yhteensopimattomuus kysymyksiin, toimitusten viivästymisiin, lisä- tai muihin taloudellisiin vahinkoihin.

Valitukset ja peruuttamisen ehdot

On tarkoituksenmukaista, että te, asiakkaana tarkistatte toimitetut tuotteet, että ne ovat oikein ja virheettömiä. Jos on syytä valitukseen ottakaa yhteyttä Willnäs Oy:n / NoShout:n sähköpostiin info@noshout.fi ja antakaa tilaustunnus ja syy valitukseen. Kaikissa tapauksissa, jos tuote palautetaan Willnäs Oy:lle / NoShout:lle kuluttajan on ensin otettava yhteyttä info@noshout.fi. Kaikki Willnäs Oy:lle / NoShout:lle palautettavat tuotteet tulee käsitellä kuin ne olisivat virheettömiä. On kaikentyyppisissä palautuksissa tärkeää, että tuote on pakattu siten, että se ei voi vaurioitua.

Willnäs Oy / NoShout varaa oikeuden vaihtaa viallisen tuotteen uuteen samanlaiseen. Yksityisen kuluttajan tuotepalautuksen takaisinmaksuaika on 30 päivää. Kuluttajilla on oikeus purkaa kauppa 14 päivän sisällä. Vain käyttämättömät tuotteet, alkuperäisissä pakkauksissa voidaan palauttaa. Palautuskulut maksaa kuluttaja käyttäessään peruuttamisoikeutta. Tavara toimitetaan osoitteeseen; Willnäs Oy, Myllykyläntie 45, FI-02400 Kirkkonummi, Suomi.

Lunastamattomat lähetykset

Mikäli tilattua tuotetta ei määräaikana noudeta Postista, ja tuote palautuu Willnäs Oy:lle / NoShout:lle, veloitetaan käsittelymaksu 50€, – + alv kattamaan Willnäs Oy:n / NoShout:n kuljetus- ja hallinnolliset kustannukset.

Kuljetuksessa vahingoittuneet tuotteet

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana, on se ilmoitettava välittömästi info@noshout.fi.

Tuki

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin sähköpostitse info@noshout.fi tai puhelimitse +358407059796 jos sinulla on kysymyksiä.

Muuta

Willnäs Oy / NoShout pidättää oikeuden muuttaa mitä tahansa tietoja, mukaan lukien mutta ei rajoittuen hintoihin, teknisiin tietoihin ja tuotetarjontaan ilman ennakkoilmoitusta. Kuvia ja tekstejä NoShout verkkosivuilla ei saa käyttää missään yhteydessä ilman lupaamme. Pidätämme oikeuden teksti- ja kuvavirheisiin.