Maksu & Toimitus Käyttöehdot Takuu & Palautus

Maksu

Maksutavat
Tarjoamme kaksi erilaista maksutapaa verkkokaupassamme, Klarna Checkout ja PayPal Express Checkout.

Klarna Checkout
Asiakkaat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa voivat valita Klarna Checkout. Tässä vaihtoehdossa voit ostaa tuotteet myös kätevästi osamaksulla.

PayPal Express Checkout
Kaikki muut maat, toki myös edellä mainitut maat, voivat valita PayPal Express Checkout.

Toimitus

Milloin tilaukseni toimitetaan?
Kaikki tilaukset pyritään postittamaan viimeistään kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Käsittelemme tilaukset aina samana tai viimeistään seuraavana työpäivänä. Riippuen varastotilanteesta, tuotteiden toimitus voi joskus harvoin kestää noin 2-3 viikkoa, tällöin asiakkaalle ilmoitetaan toimituksen viivästymisestä sähköpostilla.

Kuinka kauan toimitus kestää?
Toimitusajat vaihtelevat maittain. Tilaukset Suomessa toimitetaan perille 2-4 päivässä, EU:n alueella 2-14 päivässä ja Euroopan ulkopuolella 4-21 päivässä.

Mitkä ovat toimituskulut?
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut ja ne ovat saatavilla lopullisesta, ostoskorin kassalla näytöstä, kun kaikki tiedot on syötetty järjestelmään. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä, ainoastaan pakettia voit seurata lähetystunnuksella. Toimituskulut Suomessa ovat välillä 5,00-20,00 €, muut maat Eu:n alueella 25,00 €, tilaukset Euroopan ulkopuolelta 45 €.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen info@noshout.fi.
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä heti tuotteen vastaanottamisesta.
Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin tai kuljetusyritykselle.

Jos on kysyttävää, ota yhteyttä
info@noshout.fi tai soita +358 407 059 796