Betalning & Frakt Regler & Vilkor Returnering & Garanti

Regler och vilkor

För privatpersoner ingår moms 24% i alla priser. Betalning sker mot kortbetalning. Betala med Visa, Mastercard, American Express mm. tryggt och säkert direkt efter beställning. Dina kortuppgifter sänds direkt till bank och kan inte läsas av någon annan. Inga extra avgifter för kortbetalningar. Vi använder Klarna och Paypal betalningssystem, vilka möjliggör betalning med de flesta kreditkort. Willnäs Ab / NoShout förbehåller sig rätten att ändra priser, felaktiga priser och slutförsäljning. Till företag anges moms separat (netto + moms). Moms är 24%.

Leverans och Avbeställning

Orderingången vid middagstid. 12:00 på måndag till fredag kommer att behandlas samma dag, för leverans inom 1-14 dagar. Orderingången på lördag och söndag kommer att behandlas påföljande måndag / vardag. Leverans sker med Post, DPD eller DHL. Avbokning efter det att beställningen blivit expedierad är ej möjlig. I de fall beställningen blivit expedierad är kunden skyldig att motta beställningen. Avbeställning av en produkt som beställts eller färdigställts speciellt för kunden, är ej möjlig. Avbeställning är ej giltig förrän kunden har bekräftat Willnäs Ab / NoShout via e-post. Alla varor förblir Willnäs Ab / NoShout egendom tills full betalning har mottagits.

Ansvar för fel

Willnäs Ab / NoShout ansvar för fel i leverans är begränsad till gällande försäljningsvillkor, är inget direkt eller indirekt, till exempel inkompatibilitet, leveransförseningar, merarbete eller annan ekonomisk skada.

Reklamationsvillkor och ångerrätt

Det är lämpligt att du som kund inspekterar varorna som levereras för att verifiera att de är korrekta och felfria. Om det finns några skäl till klagomål, kontakta Willnäs Ab / NoShout per e-post info@noshout.fi och uppge order-id och orsaken till klagomål. I samtliga fall om en produkt returneras till Willnäs Ab / NoShout skall konsumenten först kontakta info@noshout.fi. Produkter som returneras till Willnäs Ab / NoShout bör behandlas som om de vore felfria. Det är i alla typer av returer viktigt att produkten förpackas på ett sådant sätt att det inte kan skadas.

Willnäs Oy / NoShout förbehåller sig rätten att ersätta defekt vara med en ny likadan. Vid återbetalning till privata konsumenter i gengäldiga fall har Willnäs Ab / NoShout en återbetalningstid på 30 dagar. Willnäs Ab / NoShout förbehåller sig för fel i försäljningssystemet. Privata Konsumenter har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt distansavtalslagen. Rätten gör endast om varan och dess originalförpackning kan returneras i ursprungligt skick. Produkten får inte användas. Returfrakten betalas av konsumenten när de utövar sin ångerrätt. Varorna skickas till Willnäs Ab, Kvarnbyvägen 45, FI-02400 Kyrkslätt, Finland.

Outlöst försändelse

Varor som inte utlöses och paketet returneras till Willnäs Ab / NoShout, debiteras av kund en avgift på € 50, – + moms för att täcka Willnäs Ab / NoShout kostnader för transport och administration.

Transportskadat gods

Om en produkt från Willnäs Ab / NoShout skadas under transporten, måste det omedelbart anmälas till info@noshout.fi.

Support.

You are welcome to contact us via email info@noshout.fi or phone +358407059796 if you have questions.

Stöd

Du är välkommen att kontakta oss via e-post info@noshout.fi eller telefon +358407059796 om du har frågor.

Övrigt

Willnäs Ab / NoShout förbehåller sig rätten att ändra all information, inklusive priser, specifikationer och produkterbjudanden utan föregående meddelande. Bilder och texter på NoShout webbsidor får inte användas i något sammanhang utan vårt tillstånd. Vi reserverar oss för eventuella fel i text och bild.