Kuulumisia Eveliina Haviselta

Eveliina Havinen käyttää NoShout ääniyhteyslaitetta valmentautuessaan sekä myös itse valmentaessaan. Kyseltiin Eveliinalta kuulumisia.

Kerro vähän itsestäsi

”Olen Etelä-Pohjanmaalta Vimpelistä kotoisin oleva 17-vuotias kouluratsastaja ja kilpailen ensimmäistä kauttani junioreissa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Ponivuosina ponini Ronaldon kanssa saavutin SM-pronssin, edustin PM-kilpailuissa Suomea kahdesti ja minut valittiin EM-joukkueeseen, mutta pitkän matkan vuoksi jätimme kilpailun väliin. Junioriluokissa ratsunani toimii 17-vuotias ruuna Die Welt, jonka kanssa olemme päässeet edustamaan Suomea jo Ypäjällä järjestettyihin kansainvälisiin, joissa nappasimme sijoitukset molempina päivinä. Taskussa ”Wellun” kanssa on myös junioriluokissa sijoituksia sekä Halli-SM hopea.”

Miten valmennukset ovat menneet

”Halli-SM jälkeen jäimme Wellun kanssa hevosen lihashuolto lomalle. Keskityin jumppaamaan Wellua valmentajan annettujen ohjeiden mukaan ja Wellu kävi kirohoidossa. Kävimme myös eläinlääkärillä tarkistuttamassa, että hevonen voi hyvin ennen isompien kisojen alkamista ja hevonen oli eläinlääkärin mukaan kovassa vedossa. Perjantaina ja lauantaina pyyhimmekin sitten kangista pölyt pois ja lähdimme Anu Korppoon valmentamiin aluevalmennuksiin Kokkolaan jossa käyttimme tietenkin NoShout Freestyleäni.”

(Kuva: Sanna Särkiniemi)

”Aluevalmennuksissa harjoittelimme ratojen osia ja perusliikkumista. Valmennukset menivät todella hyvin ja saimme positiivista palautetta. Hevonen oli saanut loman aikana massaa ja jumppakuurin tavoite oli saavutettu. Ensi viikon perjantaina jatkamme kisakautta Tampereella, jossa on tämän kevään toinen PM-katsastus. Parin viikon päästä kisataan vielä kolmas osakilpailu Ypäjällä ja sen jälkeen katsotaan miten kesän kisat etenevät! Mukavaa kesän alkua kaikille!”

(Kuva: Sanna Särkiniemi)

NoShout toivottaa Eveliinalle onnea kesän valmennuksiin ja kilpailuihin!